Bocsa, 3 Cam. Cf.1.Decom., Central - ID 219568

Bocsa, 3 Cam. Cf.1.Decom., Central

ID: 219568, Central, Bocsa, 680 afisari

37,500 EUR

 1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERT:

 Apartamentul este situat la etajul 4, al unui imobil cu regim de inaltime, P+4 etj., confort 1, decomandat, ACOPERIS FARA PROBLEME, compus din 3 camere (sufragerie generoasa si 2 dormitoare mari), 1 bucatarie spatioasa, open space, 1 baie mare, (cu cada pe colt), 2 balcoane generoase cu deschidere in camere, inchise in termopan si 1 hol foarte mare, totul la o suprafata de cca. 78 mp :

-Apartamentul este renovat, mobilat si utilat, detine centrala termica, calorifere, parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie si baie, aer conditionat, mobilat modern, usi interioare noi, usa metalica la intrare, totul este amenajat simplu si cu bun gust.

 - Zona in care este situat imobilul, este linistita, ideala pentru familie cu copii la scoala, imobilul fiind situat in imediata apropiere de scoala si gradinita. Scara este foarte ingrijita, curata, renovata si administrata corespunzator;

- Imobilul are acces facil spre; magazine, scoala, gradinita, piata, supermarket, terase, mijloace de transport in comun si statie Taxi, locuri de agrement, Parcul pentru copii;

- Apartamentul este foarte curat, aerisit, intretinut, luminos, fara miros neplacut, infiltratii sau mucegai, ocupabil in termen de 30 zile, se vinde exact cum se vede in imagini, pretul este usor negociabil.

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri si statie de Taxi;
- la 10 min. de  Sediul de Politie si Parc;
- la 3 min. de mijloc transport in comun si magazine, farmacii, etc.;
- la 2 min. de scoala, gradinita si liceu;
- la 5 min. de  Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Bocsa si alte institutii.
3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor restaurante, terase, pizzerii, precum si a unor farmacii si supermarketuri.
- la 5 min de fast-food si diferite magazine;

- la 5 minute de Penny, Parabo si Profi ;
- la 2 min. de parc si loc de joaca pentru copii;

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor resitenilor : resita.activimob.ro

 

 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile, documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

 ACTIV IMOB ID: 219568 NEX

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Central
  • Suprafata utila: 70 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 4/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 1980
Localizare pe harta

Central, Bocsa

0770648478 Ne puteti contacta pe