Resita Apt.2 Cam.la CHEIE,Zona Lunca Politie - ID 219513

Resita Apt.2 Cam.la CHEIE,Zona Lunca Politie

ID: 219513, Lunca, Resita, 1612 afisari

42,900 EUR

 1. Beneficii pentru clientii acestei oferte:Acest produs se adreseaza si tuturor Agentiilor Imobiliare care sustin colaborari in vanzari exclusive.

- Apartament renovat in 2023; Vezi 19 de fotografii accesand site-ul imobiliar resita.activimob.ro. ofertele Brokerului Imobiliar Narcisa Ionescu.

- Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4.etj. renovat 2023, aproape totul este nou, format din 2 camere semidecomandate, 1 baie cu dus, 1 hol, 1 bucatarie deschisa, mobilata si utilata, la o suprafata de cca. 48Mp. 

-Apartamentul este renovat recent, dotat cu centrala termica functionala, instalatie pe cupru si calorifere noi de otel, geamuri termopan noi, cu rulouri, este izolat exterior, Apartamentul detine si loc de parcare privat.

- In baie are gresie si faianta, in camere este parchet din lemn, usile interioare sunt noi, renovat simplu si cu bun gust.

- Scara este curata, administrata corespunzator, vedere in fata pe bulevard. 

- Blocul este localizat in zona Lunca, pe B-dul A. I. Cuza, strada adiacenta recent renovata, colt cu Str.Gratz, langa Sc.Gen.nr.6, situat langa Inspectoratul de Politie CS.

- Se vinde complet mobilat si utilat (plita electrica, microunde, frigider, masina de spalat rufe, tv, wifi), exact cum se vede in poze, pretul fiind usor negociabil.

- Este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut.

 Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchiriere, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor resitenilor: resita.activimob.ro. Va multumim!

 2. Beneficii oferite de zona:

- langa Inspectoratul Judetean de Politie.

- apartamentul este situat foarte aproape de zona centrala si Sc.Gen. nr. 6, cunoscuta ca  zona linistita;

- in imediata apropiere a statiilor de transport in comun,

- la 5 min. de zona comerciala Nera, Complex Comercial Hehn,

-10 min. de supermarketuri, Kaufland, Penny, Profi si Lidl.

- la 2 min. de liceu, scoala, gradinita si cresa;

- in imediata apropiere a bulevardului principal unde se gasesc sedii de banci, farmacii, pizzerii, fast-food, terase, etc. 

   3. Situatia juridica:

   Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 

  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

   4. Unde se poate petrece timpul liber.

- la 5 min. de Parcul Central special amenajate pt copii,Sala Polivalenta

- la 5 min. de sala de fitness si forta;

- in imediata apropiere a Bulevardului principal si Complex Comercial Nera, unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food si diferite magazine.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro.

ID ACTIV IMOB: 219513. Vezi mai multe detalii, accesand resita.activimob.ro.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 44 mp
  • Confort: 2 sporit
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1985
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe