Resita, 2 Cam. Conf.2, Semidec. Zona Lunca - ID 219722

Resita, 2 Cam. Conf.2, Semidec. Zona Lunca

ID: 219722, Lunca, Resita, 941 afisari

35,900 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4.etj., renovat, totul este nou, este format din 2 camere semidecomandate, 1 baie cu dus, 1 hol, 1 bucatarie cocheta, mobilata, toate insumand suprafata de cca. 49Mp. 

-Apartamentul este dotat cu centrala termica si calorifere noi de otel, ferestrele din termopan, este izolat exterior.

- In baie si bucatarie are gresie si faianta, in camera este parchet, iar usile interioare sunt noi, renovat si mobilat cu materiale si mobilier de calitate superioara.

- Scara este curata, administrata corespunzator. 

- Blocul este pozitionat in plan secund fata de Bulevard, intr-o zona linistita, amenajata cu gradini, ferita de zgomotul traficului rutier.

- Se vinde mobilat si utilat (plita pe gaz si cuptor electric), exact cum se vede in poze, pretul este fix.

- Este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut. Scara este curata, administrata corespunzator.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchiriere, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor resitenilor: resita.activimob.ro. Va multumim!

 2. Beneficii oferite de zona:

- la 2 min. de Inspectoratul Judetean de Politie.

- apartamentul este situat foarte aproape de zona centrala si scoli, cunoscuta ca  zona linistita;

- in imediata apropiere a statiilor de transport in comun, 5 min. de zona comerciala Nera, Complex Comercial Hehn, 10 min. de supermarket Kaufland si Lidl.

- in imediata apropiere de liceu, scoala, gradinita si cresa;

- in imediata apropiere a bulevardului principal unde se gasesc sedii de banci, farmacii, pizzerii, fast-food, terase, etc. 

   3. Situatia juridica:

   Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 

  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

   4. Unde se poate petrece timpul liber.

- la 5 min. de Parcul Central special amenajate pt copii,Sala Polivalenta

- la 5 min. de sala de fitness si forta;

- in imediata apropiere a Bulevardului principal si Complex Comercial Nera, unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food si diferite magazine.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro.

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile, documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ACTIV IMOB ID: 219722  PEX

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 40 mp
  • Confort: 2
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1975
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe