Resita, 2 Cam. Cf. 1 Semidec., Zona Lunca - ID 220076

Resita, 2 Cam. Cf. 1 Semidec., Zona Lunca

ID: 220076, Lunca, Resita, 1002 afisari

39,900 EUR

 

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE

Apartamentul este situat la etajul 4, al unui imobil cu regim de inaltime, P+4 et., confort 1, semidecomandat, compus din 2 camere (sufragerie spatioasa si un dormitor mare), 1 bucatarie patrata, cu camara, 1 baie (cu geam dublu de aerisire), 1 balcon generos, inchis in termopan si 2 holuri, ambele cu spatii de depozitare, totul la o suprafata de cca. 60 mp;

- Apartamentul detine centrala termica functionala, geamuri termopan, balconul inchis in termopan, usa metalica la intrare, are parchet din lemn de stejar, in stare foarte buna, pereti sunt foarte curati si drepti, fara denivelari, este eliberat de mobila, la fel si baia si bucataria, totul este pregatit pentru renovare.

- Apartamentul se preteaza pentru clientii care doresc sa renoveze dupa gustul si cerintele lor.

- Zona imobilului este una excelenta, usor accesibila, in vecinatate se gasesc magazine, supermarketuri, centre comerciale, iar scara este foarte curata, ingrijita si foarte bine administrata .

- Apartamentul este foarte luminos, aerisit, nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut.
- Se vinde asa cum se vede in fotografii, fara sa influenteze pretul, care este negociabil.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro. Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:

-Daca vreti sa intrati cu adevarat in atmosfera urbana, puteti face o plimbare pe Bulevardul A.I Cuza, o strada ce aduce aminte de Resita de odinioara, si duce catre zona ultracentrala a orasului, acolo unde petrecerea nu se opreste niciodata;

- la 10 min. de centrul Nera, unde sunt terase, pub.uri, pizzerii, restaurante, locuri de joaca pentru copii, cafenele, fast food.uri, complex de magazine;
- in imediata apropiere a statiilor de autobuz in ambele sensuri;
- in imediata apropiere a Inspectoratului Judetean de Politie;
- la 10 min. de Complex comercial HEHN unde se gasesc sedii de banci, farmacii etc.;
- la 10 min. de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa;
- la 10 min de Policlinica SMF si Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Resita.
- in imediata apropiere de magazine, farmacii si supermarketuri (Kaufland, Lidl, Penny).

3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.

4. Unde se poate petrece timpul liber:

- la 10 min. de Sala Polivalenta si Centrul civic;
-
la 10 min. de sala de forta si fitness.- la 5 minute de strand;
- la 5 min. de parc;
- la 5 minute de Sala Sportului.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.roMULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

 

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 50 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: 4/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1987
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe