Bocsa, 2 Camere.Conf.1, Semidecom. - ID 220547

Bocsa, 2 Camere.Conf.1, Semidecom.

ID: 220547, Nord-Vest, Bocsa, 765 afisari

26,900 EUR

 1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime, P+4 etj., confort 1, semidecomandat, compus din 2 camere (sufragerie spatioasa si un dormitor mare), 1 bucatarie generoasa, 1 baie mare, (cu cada si geam de aerisire), si 2 holuri, ambele cu spatii de depozitare, totul la o suprafata de cca. 52 mp :

- Apartamentul este nelocuit, fara imbunatatiri, se preteaza pentru clientii care vor sa renoveze dupa dorintele si gustul lor, este curat si luminos, este dotat cu parchet de lemn in camere, boiler electric in baie, convector si aer conditionat.

- Zona in care este situat imobilul, este foarte linistita, ideala pentru familie cu copii la scoala, imobilul fiind situat in imediata apropiere de scoala si gradinita. Scara este foarte ingrijita, curata si administrata corespunzator;

- Imobilul are acces facil spre; magazine, scoala, gradinita, piata, restaurante, terase, mijloace de transport in comun si statie Taxi, locuri de agrement, Parcul Pescarus ;

- Apartamentul este foarte curat, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut, se vinde exact cum se vede in imagini, pretul fiind negociabil.

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri si statie de Taxi;
- la 5 min. de  Sediul de Politie si Parc;
- la 3 min. de mijloc transport in comun si magazine, farmacii, etc.;
- la 2 min. de scoala, gradinita si liceu;
- la 15 min. de  Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Bocsa si alte institutii.


3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor restaurante, terase, pizzerii, precum si a unor farmacii si supermarketuri.
- la 5 min de fast-food si diferite magazine;

- la 15 minute de Penny, Parabo si Profi ;
- la 2 min. de parc si loc de joaca ;

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor resitenilor : resita.activimob.ro

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile, documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Nord-Vest
  • Suprafata utila: 54 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1970
Localizare pe harta

Nord-Vest, Bocsa

0770648478 Ne puteti contacta pe