Bocsa, 3 Cam. Cf.1.Decom., Central - ID 219566

Bocsa, 3 Cam. Cf.1.Decom., Central

ID: 219566, Central, Bocsa, 582 afisari

33,500 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

 Apartamentul este situat la etajul 4, al unui imobil cu regim de inaltime, P+4 et., CU ACOPERIS NOU, IZOLATIE TERMICA EXTERIOARA, este confort 1, decomandat, compus din 3 camere, (un living generos si doua dormitoare mari), renovate recent, 2 balcoane, inchise cu termopan, 1 bucatarie generoasa, patrata, 2 bai, (cea mare este renovata recent, prevazuta cu dus mare si geam de aerisire), si 2 holuri spatioase, totul la o suprafata de cca. 89 mp;

- Apartamentul este dotat cu geamuri termopan la toate ferestrele, usa metalica la intrare, usi interioare noi, parchet laminat nou, in camere, gresie si faianta in baia mare, celelalte incaperi, asteapta un proprietar care sa le finiseze dupa gustul si dorintele lui; 

- Apartamentul are teava de gaz, deasupra usii de la intrare, cu posibilitate de instalare rapida. Blocul din care face parte apartamentul este amplasat intr-o zona linistita, dar centrala, scara este foarte curata, ingrijita, administrata corespunzator;

- Imobilul are acces facil spre; magazine, scoala, gradinita, restaurante, terase, mijloace de transport in comun si statie Taxi, locuri de agrement, Parc pentru copii;

- Apartamentul este foarte curat si ingrijit, aerisit, nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut.

Se vinde cum se vede in imagini, fara sa influenteze pretul, care este negociabil.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau Bocsa, in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro. Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri si statie de Taxi;
- la 10 min. de  Sediul de Politie si Parc;
- la 2 min. de mijloc transport in comun si magazine, farmacii, etc.;
- la 3 min. de scoala, gradinita si liceu;
- la 10 min. de  Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Bocsa si alte institutii.

3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor restaurante, terase, pizzerii, precum si a unor farmacii si supermarketuri.
- la 5 min de fast-food si diferite magazine;

- la 3-5 minute de Penny, Parabo si Profi ;
- la 1 min. de parc si loc de joaca ;

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK,  Narcisa Ionescu ACTIVIMOB Resita SAU Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.roMULTUMIM!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ACTIV IMOB ID:219566 NEX

 

 

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Central
  • Suprafata utila: 70 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 4/4
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 1983
Localizare pe harta

Central, Bocsa

0770648478 Ne puteti contacta pe