Resita, Ultracentral, 3Cam.Cf.1 Sporit.Decomandat - ID 221564

Resita, Ultracentral, 3Cam.Cf.1 Sporit.Decomandat

ID: 221564, Ultracentral, Resita, 346 afisari

99,000 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Apartament situat la etajul 6, al unui imobil cu regim de inaltime, P+6 etj.,Ultracentral, Acoperis fara probleme,  confort 1 sporit, decomandat, 3 camere generoase si foarte luminoase, 1 bucatarie spatioasa, 1 hol foarte mare, 2 balcoane mari, cu vedere pe ambele parti ale blocului, 2 bai, (1 dotata cu cada), totul la o suprafata de cca. 109 Mp;

- Apartamentul detine centrala termica, aer conditionat, geamuri termopan, are aplicat parchet, in camere, gresie, faianta, in bai, bucatarie si hol, usi interioare noi, unul dintre balcoane este inchis in termopan, cu deschidere catre dormitor, usa metalica la intrare;

- Apartamentul este foarte luminos, foarte curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii, ocupabil imediat, scara este foarte curata, ingrijita, administrata corespunzator;

- Amplasarea apartamentului este, cu siguranta, un factor foarte important. Acest apartament este situat in zona ultracentrala, cu vedere catre Centrul civic din Piata 1 Decembrie 1918,  catre esplanada din fata prefecturii unde se afla si fantana arteziana, zona ce ofera acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. In vecinatate se gasesc magazine, supermarketuri, scoli, licee, centre comerciale, institutii publice;

Imobilul se vinde mobilat si utilat (exact cum se vede in fotografii) fara sa afecteze pretul, care este usor negociabil.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras- Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon - 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea  si vom cea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acestei, vizibil pe site.ul de imobiliare al tuturor resitenilor; resita.activimob.ro. Va multumim !

2. Beneficii oferite de zona:
- apartamentul se afla intr-un bloc, in zona Ultracentrala,
- in imediata apropiere de statia cu mijloace de transport in comun, zona comerciala Nera si Prefectura Resita,
- in imediata apropiere de liceu, scoala, gradinita si cresa;
- in imediata apropiere a bulevardului principal, unde se gasesc sedii de banci, farmacii, pizzerii, fast-food, terase, etc.

3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- in imediata apropiere de Parcul Central, cu locuri  special amenajate pt copii, Sala Polivalenta
- la 5 min. de sala de fitness si forta;
- in imediata apropiere a Bulevardul principal si Complex Comercial Nera, unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food si diferite magazine.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro. 

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata utila: 96 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 6/6
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 1989
Localizare pe harta

Ultracentral, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe